Cremades 3 hectàrees i mitja a l’incendi a la Riera de Ripollet

by | ag. 21, 2017 | Cerdanyola

 

 

El passat dijous 17 d'agost es va produir un incendi a la Riera de Ripollet, a l'alçada del camp de vol. En total es va cremar una extensió de 3 hectàrees i mitja, no obstant això, encara es desconeix l'origen del foc.

 

Bombers han explicat al TOT Cerdanyola que van rebre l'alerta a les 18.28 h i a les 20.39 h van poder donat per estabilitzat el foc. Fins a 23 dotacions de bombers (17 de terrestres i 5 d'aèries) van ser necessàries per donar per enllestida la feina a les 2 h de la matinada.

 

Les flames van cremar matolls i canyes en un perímetre allargat que seguia la riba de la riera.

 

 

El fum era visible des de poblacions veïnes com Sabadell. | Laia TR
 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: