Cremades 3 hectàrees i mitja a l’incendi a la Riera de Ripollet

by | ag. 21, 2017 | Cerdanyola

 

 

El passat dijous 17 d'agost es va produir un incendi a la Riera de Ripollet, a l'alçada del camp de vol. En total es va cremar una extensió de 3 hectàrees i mitja, no obstant això, encara es desconeix l'origen del foc.

 

Bombers han explicat al TOT Cerdanyola que van rebre l'alerta a les 18.28 h i a les 20.39 h van poder donat per estabilitzat el foc. Fins a 23 dotacions de bombers (17 de terrestres i 5 d'aèries) van ser necessàries per donar per enllestida la feina a les 2 h de la matinada.

 

Les flames van cremar matolls i canyes en un perímetre allargat que seguia la riba de la riera.

 

 

El fum era visible des de poblacions veïnes com Sabadell. | Laia TR
 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: