Quatre militants de l'organització amb una placa franquista que van arrencar el 26 de juny | JERC

 

Si a finals de juny era el Partit Demòcrata qui assenyalava els símbols franquistes encara presents a la ciutat, i la nit del 18 de juliol l'Assemblea de Joves Independentistes va atacar el monòlit a l'alcalde franquista de Sabadell que hi ha a Bellaterra, ara són les JERC qui insisteixen en el respecte a la memòria històrica.

 

 

  

La branca juvenil d'Esquerra Republicana ha publicat una nota on demana a l'Ajuntament “vetllar perquè la nostra ciutat sigui un espai lliure de símbols que recordin encara la dictadura“. Ho acompanyen amb una fotografia de quatre militants de l'organització amb una placa franquista que van arrencar el 26 de juny.

 

 

 

  

“És una crida a què l'ajuntament hi actuï, si no ho haurem de fer nosaltres”, diu el militant de les JERC Dani Jovell al TOT. Tot i que la nota destaca el paper de l'administració com a primera via per eliminar els símbols franquistes, obre la porta a una resposta popular si l'Ajuntament no ho fa.