Les JERC insisteixen a eliminar les restes del franquisme a Cerdanyola

by | ag. 21, 2017 | Cerdanyola

Quatre militants de l'organització amb una placa franquista que van arrencar el 26 de juny | JERC

 

Si a finals de juny era el Partit Demòcrata qui assenyalava els símbols franquistes encara presents a la ciutat, i la nit del 18 de juliol l'Assemblea de Joves Independentistes va atacar el monòlit a l'alcalde franquista de Sabadell que hi ha a Bellaterra, ara són les JERC qui insisteixen en el respecte a la memòria històrica.

 

 

  

La branca juvenil d'Esquerra Republicana ha publicat una nota on demana a l'Ajuntament “vetllar perquè la nostra ciutat sigui un espai lliure de símbols que recordin encara la dictadura“. Ho acompanyen amb una fotografia de quatre militants de l'organització amb una placa franquista que van arrencar el 26 de juny.

 

 

 

  

“És una crida a què l'ajuntament hi actuï, si no ho haurem de fer nosaltres”, diu el militant de les JERC Dani Jovell al TOT. Tot i que la nota destaca el paper de l'administració com a primera via per eliminar els símbols franquistes, obre la porta a una resposta popular si l'Ajuntament no ho fa.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: