[EMD 7 anys] Bellaterra arriba al món

by | ag. 22, 2017 | Al Dia

 

 

 

 

 

Quim Oltra

Representant a l'EMD de Bellaterra per ERC

 

  

 

 

  

Si bé fa una mica més de temps, tot just ara ha fet 7 anys que Bellaterra es constitueix com a Entitat Municipal Descentralitzada, que la EMD de Bellaterra arriba al món.

 

 

El 7 és un número ben curiós per una efemèride; però alhora no podem negar que és un número ple de significats: els 7 pecats capitals, els 7 magnífics del grandíssim Yul Brynner (o els 7 samurais de Kurosawa, que els inspiraren), els 7 dies de la setmana, les 7 notes musicals, els 7 colors de l’arc de ant Martí, els 7 nans de la Blancaneus, les 7 plagues d’Egipte o els 7 dies de la creació; fins i tot, la grandíssima cançó de Jaume Sisa, el 7é cel.

 

 

7 anys són molts o pocs depenent de la perspectiva amb la que la mirem. Personalment, i respecte a una institució com una EMD, crec que són pocs.

 

 

Amb 7 anys una criatura amb prou feines sap llegir i escriure, ja es força capaç de representar-se a si mateixa en un dibuix i identificar les complexes relacions familiars que les envolten; ha guanyat (generalment) autonomia en el menjar, en el vestir, en el control del seu cos i la seva fisiologia; té una consciència bastant plena de qui és ell o ella i de qui són els que l’envolten, però encara, com a criatura que és, no pot comprendre la realitat en tota la seva complexitat (ja ens agradaria a vegades ales adults poder fer-ho, imagina una pobre criatura!).

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: