[FM2017] El Fòrum Bellaterra donarà el tret de sortida a la Festa Major

by | ag. 22, 2017 | Al Dia

 

 

 

  

L'associació cultural “Fòrum Bellaterra” obrirà els actes d'aquesta Festa Major 2017, el dijous 31 d'agost, amb la tertúlia “Explosió musical dels 60”. L'entitat bellaterrenca celebra aquest any el seu segon aniversari i, per tal de commemorar-ho, convidarà a dos músics i estudiosos de la música a una ponència i debat.

 

 

En primer lloc el creador i presentador del programa de ràdio “Xocolata Exprés” de Ràdio Sabadell, Pere Massagué, i, en segon lloc, Prudenci Torregrosa, empresari bellaterrenc i guitarrista del grup “60's Grup“. Com és habitual moderarà la ponència Chus Cornellana, presidenta de l'associació.

 

 

  

La tertúlia es farà a la sala petita i jardinet del Centre Cívic (pl. Maragall) el dijous 31 d'agost a les 21 h i posteriorment s'oferirà un aperitiu i cava als assistents, juntament amb una actuació en directe dels bellaterrencs “60's Grup”. L'entrada serà lliure per a tothom.

 

 

 

 
Preparació tertúlia FM 2016 | Chus Cornellana

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: