Estació de FGC a Terrassa | Marcel Marsal

 

 

Amb motiu de la manifestació ciutadana de dissabte vinent, 26 d’agost, contra els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i en solidaritat amb les víctimes, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el seu servei a les Línies Metropolitanes amb el màxim d’oferta possible.

 

 

Així, la línia Barcelona-Vallès oferirà un servei especial oferint a partir del migdia i fins la finalització de la manifestació la màxima oferta possible, mentre que a la línia Llobregat-Anoia se circularà en horari de dia feiner i es doblarà la capacitat de la major part dels trens, passant dels tres als sis cotxes.

  

 

 

Podeu consultar les característiques del servei que oferirà FGC el dia 26 d’agost a www.fgc.cat, a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d’atenció al client 012.