Antenes parabòliques d'una comunitat de veïns | instalacionesperezserrano.com

 

 

Un veí del carrer Altimira de Cerdanyola del Vallès ha estat detingut durant la matinada del 24 d'agost per robar antenes parabòliques d'almenys una comunitat de veïns de Cerdanyola. L'alerta la va donar una veïna de Canaletes que, estant al seu domicili mirant la televisió, es va quedar de sobte sense senyal d'antena.

 

En el moment de sortir al replà per preguntar als veïns, la dona va observar un home que marxava corrents amb les antenes parabòliques de la comunitat.

 

La patrulla es va dirigir al lloc i va localitzar prop del domicili a un home que encaixava amb la descripció facilitada per la dona i que duia dues antenes a les mans. El lladre, identificat com a E. M.P., de 42 anys i veí del carrer Altimira, va ser escorcollat, trobant-li diverses eines, substàncies estupefaents, a més de les dues antenes parabòliques i per aquest motiu va ser detingut.