Detenen a un home per robar antenes parabòliques a Cerdanyola

by | ag. 24, 2017 | Cerdanyola

Antenes parabòliques d'una comunitat de veïns | instalacionesperezserrano.com

 

 

Un veí del carrer Altimira de Cerdanyola del Vallès ha estat detingut durant la matinada del 24 d'agost per robar antenes parabòliques d'almenys una comunitat de veïns de Cerdanyola. L'alerta la va donar una veïna de Canaletes que, estant al seu domicili mirant la televisió, es va quedar de sobte sense senyal d'antena.

 

En el moment de sortir al replà per preguntar als veïns, la dona va observar un home que marxava corrents amb les antenes parabòliques de la comunitat.

 

La patrulla es va dirigir al lloc i va localitzar prop del domicili a un home que encaixava amb la descripció facilitada per la dona i que duia dues antenes a les mans. El lladre, identificat com a E. M.P., de 42 anys i veí del carrer Altimira, va ser escorcollat, trobant-li diverses eines, substàncies estupefaents, a més de les dues antenes parabòliques i per aquest motiu va ser detingut.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: