Explosió musical dels 60

by | ag. 24, 2017 | Opinió

Amb aquest tema donarem entrada el dijous 31 d'agost a la Festa Major de Bellaterra 2017. Des de l'any passat Fòrum Bellaterra inicia el programa oficial d'activitats amb una tertúlia la vigília de la Festa Major, com sempre amb la voluntat de reunir als veïns i amics de Bellaterra i començar el que són les festes majors, uns dies de convivència i activitats per a totes les edats.

 

Fòrum Bellaterra escull per aquest dia un tema lúdic a diferència de les tertúlies mensuals de tot l'any. Els protagonistes són sempre els bellaterrencs, aquest any recordem la música dels 60. Quants records i quantes vivències per una generació de bellaterrencs ¡¡¡¡, i molt més pel grup que donarà vida a la tertúlia no sols participant-hi com és el cas de Prudenci Torregrosa i jo mateixa, sinó actuant amb el seu veterà conjunt “60's Grup“, autèntics anys 60. A la tertúlia hi participarà un professional expert en programes radiofònics musicals Pere Massagué.

 

Tornareu a veure actuar amb els seus instruments a Albert Mallol, Prudenci, i Albert de Villamore, ens faltarà el seu bateria, en Ramon Buxeda que no m'he vist amb cor de fer-li deixar la família i la Costa Brava el dia del seu sant. Val a dir que la que escriu és de Sant Ramon (Lleida) i sap de primera mà el que significa aquest dia per una família on tots és diuen Ramon. No ens faltarà un bateria, Avencio s'ha integrat al grup amb entrega absoluta. La música bellaterrenca tornarà a sonar.

 

També gaudirem del saxo de Joan Ramon Clascà i alguna altra sorpresa.

 

Com l'any passat, on assistiren més d'un centenar d'amics i per tal d'afavorir la comunicació i aportar alegria, l'EMD facilita un aperitiu, la qual cosa també ens permet gaudir d'una nit a l'aire lliure al jardinet del segon pis de l'EMD, entre amics, amb música i fent poble que és allò que volem.

 

 

C. Cornellana presidenta de Fòrum Bellaterra i P. Torregrossa, ponent Foto: Cedida

Vols llegir més…?

“Trànsits – 2”

“Trànsits – 2”

“Se’m fa difícil no estar-me’n de tornar a parla del trànsit de Bellaterra després de descobrir la barrabassada que s’ha fet al Camí Antic de Sant Cugat (o Camí dels Monjos). Per això he titulat aquest article Trànsits-2, seguint l’estela del que vaig escriure fa cosa d’un mes”.

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

Si mirem en quin idioma els ciutadans del nostre país accedeixen als mitjans, podríem dir que a les plataformes al cinema tot, o pràcticament tot, és en castellà. El mateix passa a la televisió i la premsa generalista, mentre que la ràdio és majoritàriament en català, i només en els mitjans de proximitat, impresos, digitals…, és pràcticament tot en català, tant a la Catalunya interior com a les àrees metropolitanes. Aquests mitjans són el nostre tresor a preservar, d’arrelament a la comunitat, d’integració, d’aprenentatge del català, d’informació amb rigor, i un llarg etcètera.

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

Article d’opinió d’Ignasi Roda. “Com es fan les tradicions? – Les tradicions?, pot dir algú o més d’algun amb to d’estranyesa, -Les tradicions no es fan, hi són i prou. Venen de lluny, per això son tradicions-. I potser, i en certa manera no estan errats del tot”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: