Explosió musical dels 60

by | ag. 24, 2017 | Opinió

Amb aquest tema donarem entrada el dijous 31 d'agost a la Festa Major de Bellaterra 2017. Des de l'any passat Fòrum Bellaterra inicia el programa oficial d'activitats amb una tertúlia la vigília de la Festa Major, com sempre amb la voluntat de reunir als veïns i amics de Bellaterra i començar el que són les festes majors, uns dies de convivència i activitats per a totes les edats.

 

Fòrum Bellaterra escull per aquest dia un tema lúdic a diferència de les tertúlies mensuals de tot l'any. Els protagonistes són sempre els bellaterrencs, aquest any recordem la música dels 60. Quants records i quantes vivències per una generació de bellaterrencs ¡¡¡¡, i molt més pel grup que donarà vida a la tertúlia no sols participant-hi com és el cas de Prudenci Torregrosa i jo mateixa, sinó actuant amb el seu veterà conjunt “60's Grup“, autèntics anys 60. A la tertúlia hi participarà un professional expert en programes radiofònics musicals Pere Massagué.

 

Tornareu a veure actuar amb els seus instruments a Albert Mallol, Prudenci, i Albert de Villamore, ens faltarà el seu bateria, en Ramon Buxeda que no m'he vist amb cor de fer-li deixar la família i la Costa Brava el dia del seu sant. Val a dir que la que escriu és de Sant Ramon (Lleida) i sap de primera mà el que significa aquest dia per una família on tots és diuen Ramon. No ens faltarà un bateria, Avencio s'ha integrat al grup amb entrega absoluta. La música bellaterrenca tornarà a sonar.

 

També gaudirem del saxo de Joan Ramon Clascà i alguna altra sorpresa.

 

Com l'any passat, on assistiren més d'un centenar d'amics i per tal d'afavorir la comunicació i aportar alegria, l'EMD facilita un aperitiu, la qual cosa també ens permet gaudir d'una nit a l'aire lliure al jardinet del segon pis de l'EMD, entre amics, amb música i fent poble que és allò que volem.

 

 

C. Cornellana presidenta de Fòrum Bellaterra i P. Torregrossa, ponent Foto: Cedida

Vols llegir més…?

“Consells per un estiu més saludable”

“Consells per un estiu més saludable”

Per aquest mes, i amb l’arribada de l’estiu i les vacances per a molts, he pensat fer una llista de coses que moltes vegades no fem prou bé i que contribueixen a reduir el nostre impacte negatiu sobre el planeta…

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

Tenim una munió de problemes per resoldre a Catalunya, començant per la mateixa supervivència com a poble amb trets propis però, entre aquests problemes, la pervivència del català, el nostre idioma, en aquests moments resulta clau. No dic res de nou. Qui no ho vegi així, segurament tampoc li deu preocupar gaire el tenir una identitat pròpia dins l’aglomerat dels pobles europeus.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: