L’EMD impedeix a BellaterraDiari posar un estand per Festa Major

by | ag. 24, 2017 | Política

L'estand durant l'edició de l'any passat va haver de ser retirat | Redacció

 

 

L'Entitat Menor Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, amb el president Ramon Andreu Atik al capdavant, ha declinat la petició de BellaterraDiari d'instal·lar un estand d'autopromoció per la Festa Major de Bellaterra d'enguany.

 

L'òrgan ha argumentat que “els mitjans de comunicació de l'EMD ja fan la cobertura de les activitats de la Festa Major i de la resta de celebracions de Bellaterra. Per tant, no es permetran espais de publicitat privada de mitjans de comunicació durant la Festa Major com a la resta de celebracions de Bellaterra”, signat per la secretària i interventora de l'entitat, Beatriz Ripol Carulla.

 

Aquest mitjà ha mostrat la seva disconformitat amb la decisió ja que, tant en aquesta edició com en d'altres, empreses privades s'han pogut donar a conèixer a la Festa Major i aconseguir una petita visibilitat al barri, format per aproximadament 2.800 persones i amb tan poca activitat durant la resta de l'any.

 

A més, la negativa de l'EMD fa referència a la promoció específica dels mitjans de comunicació i a la seva participació, denegada, en totes les celebracions del barri. Aquest mitjà considera l'afirmació d'especial gravetat, ja que indueix a una instrumentalització del discurs i al veto d'una pluralitat de relats, segons diferents punts de vista, de totes les activitats que s'hi puguin desenvolupar.

Vols llegir més…?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: