L’EMD impedeix a BellaterraDiari posar un estand per Festa Major

by | ag. 24, 2017 | Política

L'estand durant l'edició de l'any passat va haver de ser retirat | Redacció

 

 

L'Entitat Menor Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, amb el president Ramon Andreu Atik al capdavant, ha declinat la petició de BellaterraDiari d'instal·lar un estand d'autopromoció per la Festa Major de Bellaterra d'enguany.

 

L'òrgan ha argumentat que “els mitjans de comunicació de l'EMD ja fan la cobertura de les activitats de la Festa Major i de la resta de celebracions de Bellaterra. Per tant, no es permetran espais de publicitat privada de mitjans de comunicació durant la Festa Major com a la resta de celebracions de Bellaterra”, signat per la secretària i interventora de l'entitat, Beatriz Ripol Carulla.

 

Aquest mitjà ha mostrat la seva disconformitat amb la decisió ja que, tant en aquesta edició com en d'altres, empreses privades s'han pogut donar a conèixer a la Festa Major i aconseguir una petita visibilitat al barri, format per aproximadament 2.800 persones i amb tan poca activitat durant la resta de l'any.

 

A més, la negativa de l'EMD fa referència a la promoció específica dels mitjans de comunicació i a la seva participació, denegada, en totes les celebracions del barri. Aquest mitjà considera l'afirmació d'especial gravetat, ja que indueix a una instrumentalització del discurs i al veto d'una pluralitat de relats, segons diferents punts de vista, de totes les activitats que s'hi puguin desenvolupar.

Vols llegir més…?

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

La qüestió econòmica i de contractació va tenir un fort pes en el passat ple ordinari de l’EMD de Bellaterra, que va tenir lloc de forma telemàtica el 25 d’abril . L’òrgan de l’administració bellaterrenca va exposar les tasques, ingresos i despeses que s’havien treballat durant el primer trimestre del 2022 i presentar el tancament de l’any 2021 pel que fa a xifres. I és que segons els números presentats per la mateixa EMD, aquest primer trimestre del 2022 s’haurien ingressat 337.229 euros i s’haurien gastat 166.905 euros, sota una previsió de despesa total anual de 765.364 euros.

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

Recordo que la meva mare sempre em deia: “no et fiquis en política que et vindran a buscar”. Així començava la intervenció d’Albert Royo – exdirector del Diplocat i gran represaliat per la causa independentista – protagonista juntament amb d’altres 3.629 persones del llibre que ha publicat recentment el periodista i escriptor Jordi Panyella i que van presentar, ambdós testimonis, el passat 22 d’abril a la Sala d’Actes de Club Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: