Andreu, el sheriff de Bellaterra

by | ag. 25, 2017 | Al Dia

 

 

 

  

  

Tot i que la mare naturalesa no ha estat gaire generosa amb ell, això no ha estat mai motiu per deixar d'imposar la seva opinió. Sap que té amics i grans enemics. És el que té ser tan conegut. A Bellaterra molta gent en parla. I no cal dir, ell és el rei de la plaça de l'estació. S'hi passeja com a casa seva, caminant a poc a poc i xerrant només amb els seus. Això si, a crits, perquè sembla que així té més raó.

 

 

 

  

  

Ara veu com s'acosta la Festa Major i vol que sigui un èxit. Que vingui tothom. Com abans. Doncs des de fa anys que s'hi enyora una generació de bellaterrencs apallissats. I torna a cridar al mig de la plaça perquè el sentin 'a Bellaterra aquest any ens gastarem 71.240 euros per la Festa Major. Serà una festassa!'. I riu d'aquella manera…

 

 

  

  

  

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: