Consells per a assistir a la manifestació sota el lema #NoTincPor | Protecció Civil

 

 

En relació a la marxa solidària d'avui dissabte 28 d'agost, que sota el lema “No Tinc Por“, sortirà a les sis de la tarda dels Jardinets de Gràcia per arribar a Plaça Catalunya, la Generalitat de Catalunya demana a la ciutadania que programi una arribada amb transport públic i amb força temps al lloc de concentració, de forma que la incorporació dels ciutadans assistents sigui esglaonada i evitar així, en la mesura del possible, aglomeracions en estacions de metro, Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies.

  

Demà, de forma preventiva, es posarà en prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT.

 

Recomanacions

 

-Agafar el transport públic. Les persones que vinguin en vehicle privat, cal que aparquin lluny del centre de Barcelona per estalviar-se embussos.

– Arribar amb força temps, ja que és un acte massiu.

– Evitar moure’s en vehicle privat pel centre de Barcelona a partir de les 15 hores.

– Espaiar la sortida un cop finalitzada la manifestació. Evitar les estacions de l’eix del passeig de Gràcia i fer ús d’alternatives.

 

 

Arribar des de Cerdanyola, reforços en els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe

 

FGC:

Es reforça la línia Barcelona-Vallès, amb el màxim d’oferta possible a partir del migdia i fins la finalització de la manifestació. Podeu consultar les característiques del servei que oferirà FGC a www.fgc.cat, a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d’atenció al client 012.

 

RENFE: 

En el cas d'usuaris de Renfe l'ampliació de serveis es produirà sobretot de 14:00 a 17:00 de la tarda per arribar a Barcelona, i de 19:00 a 22:00 per sortir de la ciutat. Coneix totes les ampliacions i més detalls