Minut de silenci a Barcelona per condemnar el terrorisme | Jordi Borràs

 

 

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha fet una crida als cerdanyolencs perquè participin en la manifestació convocada pel Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona el proper dissabte 26 d'agost, a les 18 hores, a la ciutat de Barcelona.

 

 

Una marxa solidària per condemnar els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del passat dijous 17 d'agost i per mostrar la solidaritat i el condol a totes les víctimes dels atacs.

 

 

També ha afirmat convocar “per demostrar que la societat catalana i els governs locals estan fermament compromesos amb la defensa de la convivència, la pluralitat i la democràcia i que cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat”.

 

 

La concentració començarà als Jardinets de Gràcia i arribarà fins a la Plaça de Catalunya en una manifestació encapçalada pels serveis mèdics, cossos de seguretat i altres protagonistes dels fets ocorreguts la setmana passada. La Casa Reial, a hores d'ara, encara no ha confirmat la seva assistència i no es preveuen parlaments de les autoritats en l'escenari ubicat a la plaça de Catalunya. 

 

 

Pel que fa al transport, els FGC han avançat que ampliaran els serveis habituals de la línia del Barcelona-Vallès.