L’Ajuntament crida a participar en la manifestació de dissabte 26 d’agost

by | ag. 25, 2017 | Al Dia

Minut de silenci a Barcelona per condemnar el terrorisme | Jordi Borràs

 

 

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha fet una crida als cerdanyolencs perquè participin en la manifestació convocada pel Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona el proper dissabte 26 d'agost, a les 18 hores, a la ciutat de Barcelona.

 

 

Una marxa solidària per condemnar els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del passat dijous 17 d'agost i per mostrar la solidaritat i el condol a totes les víctimes dels atacs.

 

 

També ha afirmat convocar “per demostrar que la societat catalana i els governs locals estan fermament compromesos amb la defensa de la convivència, la pluralitat i la democràcia i que cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat”.

 

 

La concentració començarà als Jardinets de Gràcia i arribarà fins a la Plaça de Catalunya en una manifestació encapçalada pels serveis mèdics, cossos de seguretat i altres protagonistes dels fets ocorreguts la setmana passada. La Casa Reial, a hores d'ara, encara no ha confirmat la seva assistència i no es preveuen parlaments de les autoritats en l'escenari ubicat a la plaça de Catalunya. 

 

 

Pel que fa al transport, els FGC han avançat que ampliaran els serveis habituals de la línia del Barcelona-Vallès.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: