Uns muntanyistes proposen registrar un cim sense nom amb el nom de República Catalana

by | ag. 25, 2017 | Esports

 

El president del Club d'Esports de Muntanya al pic Lenin, al Kirguistan | ANC Cerdanyola

 

Una expedició encapçalada pel president del Club d'Esports de Muntanya (CEM) Cerdanyola del Vallès, Ramon Rodríguez, ha portat el domàs o pancarta pel “Sí” al pic Lenin, ubicat entre el Tadjikistan i el Kirguizistan. A l'inici d'aquest estiu, Rodríguez i el seu equip es mostraven molt il·lusionats per tal de coronar-lo amb el domàs pel “Sí”, en referència a la resposta afirmativa pel referèndum d'independència de Catalunya previst per l'1 d'octubre.

 

No obstant això i a causa de complicacions meteorològiques, els muntanyistes cerdanyolencs han hagut de variar el camí que els conduïa al cim de 7134 metres sobre el nivell del mar. El canvi de ruta i el bon clima han permès als membres del CEM Cerdanyola coronar dos pics sense nom – i sense constància d'ascensió – de 4825 msnv i 4700 msnv.

 

La nova idea de l'entitat és proposar a la Federació del Kirguizistan que registri el pic de 4825 msnv amb el nom de” República Catalana” i la via per la qual van fer l'ascensió, amb el nom “Via Directe Cerdanyola”. Per missatge de Whatsapp i encara a l'estranger, Rodríguez ha volgut deixar palès el paral·lelisme entre el descobriment d'un nou cim i la conquesta d'una nova República Catalana.

  

  

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: