L'espectacle inaugural barrejarà teatre i música | Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

 

 

Entre els dies 29 de setembre al 8 d’octubre el blues aterrarà a la ciutat. L'espectacle “Mrs Brownie”, de Teatre Nu i Laura Guiteras i l'actuació de The Teasers Blues Band marcaran l'inici de la 27a edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola.

 

El pati del MAC can Domènech esdevindrà el 29 de setembre a partir de les 20h l'escenari de l'estrena del festival, en una vesprada oberta a tothom.

 

 

La història d'una diva blusera

 

L'espectacle “Mrs. Brownie” és una original proposta que presenta el blues a través d'una diva ben especial, una titella de mida humana. Acompanyada de la seva assistenta, l'actriu i cantant Laura Guiteras, i d'un pianista, Abel Boquera també actor.

 

La història presentarà una diva de la música negra americana al final de la seva vida. Amb l’ajuda del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons de blues. 

 

L'espectacle també es representarà el 4 d'octubre, a les 11 h i al Teatre Ateneu dins de l'apartat 'Blues pels joves'. Un espai que busca fer arribar aquesta música als nous públics de la ciutat.

 

Mrs. Brownie. 29 de setembre. A partir de les 20h. Pati del MAC Can Domènech

 

 

Blues elèctric contemporani

 

Els “The Teasers Blues Band” ja han participat dues vegades al Festival de Blues de Cerdanyola, en les edicions del 2013 i 2015 i amb gran acceptació de públic i mitjans. Tornaran aquesta vegada amb músics de gran experiència i trajectòria professional. José Azul, guitarrista vocalista, Tina Masawi, vocalista, acompanyats per David Gómez a la bateria i Matías Míguez, al baix elèctric.

 

Pel que fa al repertori propi serà una barreja d'innombrables influències que es podrien definir com a Blues elèctric contemporani.

 

The Teasers Blues Band. 29 de setembre. A partir de les 22h. Pati del MAC Can Domènech

 

 

27è Festival de Blues de Cerdanyola

 

El Festival Internacional Blues de Cerdanyola va néixer l'any 1988. Des de llavors ha estat la cita obligada per a totes les persones amants d'aquest estil musical.

 

Una comissió ciutadana formada per persones interessades pel blues ha estat l'encarregada de dissenyar la programació del festival amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès com a organitzador.