En marxa el projecte esportiu del nou Club Voleibol Cerdanyola

by | ag. 28, 2017 | Cerdanyola

 

 

El Club Voleibol Cerdanyola, que es va crear al febrer, entrarà en competició aquest mes de setembre. Competirà a les lligues de la Federació Catalana de Voleibol i ho farà amb 4 equips femenins, 1 infantil (2a Divisió), 2 cadets (3a Divisió i Preferent) i 1 juvenil (3a Divisió), amb una cinquantena de jugadores d'entre 12 i 19 anys. El nou projecte esportiu cerdanyolenc arranca el pròxim dilluns, 4 de setembre, amb els entrenaments a l'Institut Gorgs i al Parc Esportiu Municipal Guiera.

  

 

Anna Brunet: “Crec que ho estem fent bé”

Anna Brunet, presidenta del CV Cerdanyola, ha explicat que l'objectiu d'aquesta temporada 2017-2018 “és consolidar l'entitat. El més important era posar en marxa el club i crec que ho estem fent bé. Tot i que tenim bons equips, el repte esportiu no és pujar. Ara no és el més important”. Brunet ha assegurat que “al febrer, quan ens vam inscriure al registre d'entitats de la Secretaria General de l'Esport, era impensable pensar que al setembre els nostres equips començarien a jugar”. El club té previst anar augmentant el nombre de conjunts de l'entitat.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: