El Club Voleibol Cerdanyola, que es va crear al febrer, entrarà en competició aquest mes de setembre. Competirà a les lligues de la Federació Catalana de Voleibol i ho farà amb 4 equips femenins, 1 infantil (2a Divisió), 2 cadets (3a Divisió i Preferent) i 1 juvenil (3a Divisió), amb una cinquantena de jugadores d'entre 12 i 19 anys. El nou projecte esportiu cerdanyolenc arranca el pròxim dilluns, 4 de setembre, amb els entrenaments a l'Institut Gorgs i al Parc Esportiu Municipal Guiera.

  

 

Anna Brunet: “Crec que ho estem fent bé”

Anna Brunet, presidenta del CV Cerdanyola, ha explicat que l'objectiu d'aquesta temporada 2017-2018 “és consolidar l'entitat. El més important era posar en marxa el club i crec que ho estem fent bé. Tot i que tenim bons equips, el repte esportiu no és pujar. Ara no és el més important”. Brunet ha assegurat que “al febrer, quan ens vam inscriure al registre d'entitats de la Secretaria General de l'Esport, era impensable pensar que al setembre els nostres equips començarien a jugar”. El club té previst anar augmentant el nombre de conjunts de l'entitat.