Durant la Festa Major de Bellaterra les instal·lacions del Club Bellaterra estaran obertes a tothom. Tant els socis com els no socis podran gaudir de la sala de fitness, màquines, pistes de pàdel i piscina interior i exterior. 

 

 

Entre altres activitats, el Club Bellaterra també organitzarà un torneig de pàdel de “Pares i Fills'”. El pàdel té molts seguidors a Bellaterra i l'afició i el nivell creix d'una forma molt accelerada. El torneig començarà i s'acabarà durant els tres dies de Festa Major de Bellaterra – 1, 2 i 3 de setembre – i la inscripció serà gratuïta tant per socis com per a no socis. 

 

  

Les categories en les quals es dividirà el torneig seran quatre: fins a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 15 anys i majors de 15 anys.

 

  

Per tal de poder fer els equips caldrà fer la inscripció abans del dia 28 d'agost.