L'esmorzar de la Festa Major '16 | Albert Trepat Pérez

 

  

  

  

  

Com en d'altres edicions, la Unió de Veïns de Bellaterra agafarà un protagonisme molt important durant la Festa Major. El dissabte dia 2 de setembre organitzarà un esmorzar popular en un magnífic entorn envoltat de natura, la Font de la Bonaigua. Començarà a partir de les 10 hores i l'àpat serà una gran ocasió per retrobar-se amb amics i veïns. Els més menuts també podran jugar pel bosc, tirolina i gronxadors.

 

 

 

  

Més tard, i també des de la Font de la Bonaigua, es donarà el tret de sortida de la Bicicletada Familiar, activitat que està agafant embranzida any rere any, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat. El recorregut serà pel Camí Verd.

 

 

 

  

El mateix dissabte al vespre a la plaça del Pi, la Unió de Veïns organitzarà el sopar amb el nom de 'Nit de Color Vermell'. Per aquest motiu l'entitat demana a tots els bellaterrencs que vinguin amb alguna peça de roba de color vermell. Simultàniament hi haurà exhibicions de hip-hop amb diverses ballarines de Bellaterra i, més tard, l'actuació “Moulin Rouge”, amb vedettes, balls i altres sorpreses que recordaran la festa característica de París.