La portada del TOT Cerdanyola 628 | TOT Cerdanyola

 

 

  

El TOT Cerdanyola ja té una història de tres dècades i dins les seves pàgines s'acumulen un elevadíssim nombre d'anuncis que, per diversos motius, tenen un interès com a mínim tan elevat com el de les notícies o fotografies que durant tot aquest temps s'han anat publicant.

 

 

Comencem a recuperar alguns dels més destacats fent un petit homenatge a un altre dels principals símbols identificatius de Cerdanyola que, com el TOT Cerdanyola, va camí del seu 30è aniversari: el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

 

El cartell en qüestió fa referència a l'any 1999 el que, segons es calcula, seria la 9a edició del festival. L'obra de l'artista Didier Lourenço va esdevenir la portada del TOT 628 amb el qual es va donar a conèixer el Festival Internacional de Blues d'aquell any. 

 

Cartell del primer Festival de Blues de Cerdanyola, per Didier Lourenço | TOT Cerdanyola