[FOTOS] L’Anunci Històric: El Festival de Blues de 1999

by | ag. 28, 2017 | Cerdanyola

La portada del TOT Cerdanyola 628 | TOT Cerdanyola

 

 

  

El TOT Cerdanyola ja té una història de tres dècades i dins les seves pàgines s'acumulen un elevadíssim nombre d'anuncis que, per diversos motius, tenen un interès com a mínim tan elevat com el de les notícies o fotografies que durant tot aquest temps s'han anat publicant.

 

 

Comencem a recuperar alguns dels més destacats fent un petit homenatge a un altre dels principals símbols identificatius de Cerdanyola que, com el TOT Cerdanyola, va camí del seu 30è aniversari: el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

 

El cartell en qüestió fa referència a l'any 1999 el que, segons es calcula, seria la 9a edició del festival. L'obra de l'artista Didier Lourenço va esdevenir la portada del TOT 628 amb el qual es va donar a conèixer el Festival Internacional de Blues d'aquell any. 

 

Cartell del primer Festival de Blues de Cerdanyola, per Didier Lourenço | TOT Cerdanyola

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: