Carrer Cisneros en la seva connexió amb el Camí Verd | J. Tardós

 

 

 

Divendres, 25 d'agost, es va produir un robatori en un domicili particular amb la complicitat d'una treballadora domèstica, al carrer Cisneros de Bellaterra. Els fets van passar a la tarda quan la propietària no hi era. 

 

 

Només hi havia a la casa una persona gran malalta i la persona que, en teoria, hi tenia cura Poc abans de les 17 hores, la noia va obrir la porta als lladres que, juntament amb ella, cometrien el delicte.

 

 

En arribar una altra persona a la casa, els lladres i la cuidadora van escapar. Minuts més tard aquesta persona se'n adonaria que es tractava d'un robatori i avisaria a la propietària. Es creu que els lladres haurien marxat pel camí verd, pròxim a la casa, i una mica més endavant haurien pujat a un cotxe donant-se a la fuga. 

 

 

La policia ha obert una investigació per esclarir-ne els fets.