La tradicional baixada de carretons agrada a pares, mares, filles i fills. | Albert Trepat Pérez
 
 
 

Any rere any, veïns i veïnes de Bellaterra poden gaudir, al final de l'estiu, de la seva Festa Major. Aquest any, grans i petits tindran l'oportunitat de participar en nombroses activitats culturals, esportives, gastronòmiques i artístiques.

  

 

El primer dia de festa només es farà una activitat, i no és una altra que la tertúlia “Explosió musical dels 60s“, organitzada per l'associació “Fòrum Bellaterra”. Enguany, quan se celebra el segon aniversari de l'entitat, es realitzarà aquesta tertúlia amb experts musicals com Pere Massagué, creador i presentador del programa “Xocolata Exprés” de Ràdio Sabadell, i Prudenci Torregrosa, empresari bellaterrenc i guitarrista del grup “60's Grup”. A continuació hi haurà l'actuació musical del mateix grup.

 

 

L'1 setembre, però, s'iniciarà la festa en majúscules amb un munt d'activitats pensades per fer passar bones estones a tots els assistents. La celebració començarà donant el protagonisme als nens i nenes amb 3 activitats infantils compreses entre les 17 i les 18 hores. En aquest cas, es tracta d'una atracció d'inflables, un mercat infantil d'intercanvi d'objectes i una representació de titelles, a càrrec de la companyia Can Ninot, que portarà com a títol “Una de drac i princeses“,. Totes tres activitats es duran a terme a la Plaça del Pi.

 

 

El concurs de paelles i fideuàs és una de les activitats més esperades. | Albert Trepat Pérez
 

 

  

D'altra banda, a les 20 h, la companyia de teatre La Inestable oferirà l'obra “Endevina qui”, inspirada en l'obra “Los 10 negritos”, d'Agatha Christie. Després, de nou a la plaça del Pi, hi haurà el sopar de la Penya Blaugrana; el pregó de la Festa Major, que pronunciarà Agustí de Uribe-Salazar, bellaterrenc i reconegudíssim expert en Relacions Públiques; i, per últim, l'actuació musical de “La Montecarlo”.