Un centenar de jugadors de ‘wargames’ es reuniran a Cerdanyola

by | ag. 29, 2017 | Cerdanyola

Les persones afeccionades als wargames tenen una cita obligada el proper cap de setmana a la nostra ciutat. El club de la nostra ciutat Waaagh organitza dissabte 2 i diumenge 3 de setembre a les dependències del PEM Guiera una nova edició del Waaagh 2017, en el decurs de la qual es jugarà als jocs Infinity, Warhammer 40k i The 9th Age.

 

Torneig del club Waaagh!!! l'any 2016 | Cerdanyola.cat

 

 

 

Eel club Waaagh! de Cerdanyola organitzarà aquest cap de setmana un torneig de jocs de taula d'estratègia. Específicament es jugarà als jocs “Infinity”, “Warhammer 40k” i The 9th Age. 

 

 

Un centenar d'aficionats es concentran al Parc Esportiu Municipal Guiera per competir durant dissabte 2 i diumenge 3 de setembre en una nova edició del Waaarghkend. 

 

 

El canvi d'ubicació de la competició – habitualment la competició es fa al Pavelló de Can Xarau – ha estat motivat pels treballs que actualment s'hi fan a l'equipament. La nova ubicació, el PEM Guiera, permetrà complir les necessitats d'espai i comoditat d'un torneig que comptarà amb més d'un centenar de participants, acompanyants i públic interessat.

 

 

 

 

Programa del cap de setmana

 

El programa de la competició preveu que el dissabte 2 de setembre es facin les partides dels jocs Infinity i Warhammer 40k. A les 8 del matí es rebrà i acreditarà a les persones participants. Es jugaran tres partides dels jocs, a les 9:15, 12 i 16h. El lliurament de premis es farà a les 19h. Diumenge 3 de setembre serà el torn del joc The 9th Age, que hores d'ara és el que presenta més persones inscrites. Ambdós dies es farà una paella gegant per dinar.

 

 

El tresorer del club Waaagh, Joan Ferrer, espera que les persones participants al Waaagh 2017 s'ho passin bé. Ferrer anima a les persones que practiquen els wargames perquè no deixin passar l'oportunitat i s'inscriguin a l'esdeveniment cerdanyolenc.

 

 

L'entitat preveu destinar a premis els diners que es recullin de les inscripcions de les persones participants, una vegada descomptades les despeses. El Waaagh 2017 l'organitza el club Waaagh amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: