Arriben grans pluges

by | ag. 30, 2017 | Al Dia

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) informa que el 30/08/2017 a les 7.39 s'ha publicat un Avís per Intensitat de pluja per dijous. Les precipitacions seran intenses durant tot el dia segons els models amb els que treballen els experts. El perill és de 2 en una escala de 6. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra. L'acumulació de precipitació en 24 hores localment podria superar els 50 mm. Es poden recollir fins a 20 litres d'aigua per metre quadrat en mitja hora.

 

Comarques amb pluja al matí | captura de pantalla

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: