Oficina Agencia Tributaria de Catalunya que obrirà en breu. | David B.

 

 

 

Entre les oficines que s’obren aquest setembre hi ha la de Sabadell, amb una vintena de treballadors, i també les de Terrassa, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Mataró, Manresa o Vic. També s’obriran 13 oficines compartides amb administracions adherides a la xarxa Tributs de Catalunya.

 

 

L’ATC assumeix la recaptació dels impostos propis i cedits, així com dels impagats com el Servei Català de Trànsit, les quatre diputacions, consells comarcals i l’ajuntament de Barcelona i Sabadell, tal i com es va explicar fa uns mesos (més info: ‘Sabadell estrenarà oficina de l’ATC al setembre‘). L’ATC de Sabadell gestionarà el pagament d’impostos que ara s’abonen a l’oficina liquidadora del Registre de la Propietat: impost de successions i donacions, transmissions patrimonials o actes jurídics documentals. A més d’impostos turístics, de joc, de grans superfícies, sobre els pisos buits i ambientals que fins ara es pagaven a l’oficina de la Zona Franca de Barcelona.