L’Agència Tributària de Catalunya, a punt d’obrir oficina a Sabadell

by | ag. 30, 2017 | Sabadell

Oficina Agencia Tributaria de Catalunya que obrirà en breu. | David B.

 

 

 

Entre les oficines que s’obren aquest setembre hi ha la de Sabadell, amb una vintena de treballadors, i també les de Terrassa, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Mataró, Manresa o Vic. També s’obriran 13 oficines compartides amb administracions adherides a la xarxa Tributs de Catalunya.

 

 

L’ATC assumeix la recaptació dels impostos propis i cedits, així com dels impagats com el Servei Català de Trànsit, les quatre diputacions, consells comarcals i l’ajuntament de Barcelona i Sabadell, tal i com es va explicar fa uns mesos (més info: ‘Sabadell estrenarà oficina de l’ATC al setembre‘). L’ATC de Sabadell gestionarà el pagament d’impostos que ara s’abonen a l’oficina liquidadora del Registre de la Propietat: impost de successions i donacions, transmissions patrimonials o actes jurídics documentals. A més d’impostos turístics, de joc, de grans superfícies, sobre els pisos buits i ambientals que fins ara es pagaven a l’oficina de la Zona Franca de Barcelona.

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: