El concurs de paelles i fideuàs, l'any 2016 | Albert Trepat Pérez

 

 

 

La Unió de Veïns busca a totes aquelles persones que vulguin exercir de jurat durant el 34è Concurs de Paelles i Fideuàs de la Festa Major de Bellaterra 2017.

 

La funció del jurat consistirà, bàsicament, en estar present durant el concurs planificat per diumenge 3 de setembre, a les 13:30. Tots els participants es reuniran a la plaça del Pi de Bellaterra i prepararan les seves paelles i fideuàs per entrar a concurs.

 

L'equip jurat, mentrestant, supervisarà la seva preparació i un cop fetes en degustarà una per una, sota la carpa de la Unió de Veïns i BellaterraDiari. No es requeriran coneixements específics de gastronomia, només imparcialitat, bon humor i un paladar atent.

 

Es demana als interessats contactar al 609108442 el més aviat possible.