La Unió de Veïns busca jurat pel Concurs de Paelles i Fideuàs

by | ag. 30, 2017 | Societat

El concurs de paelles i fideuàs, l'any 2016 | Albert Trepat Pérez

 

 

 

La Unió de Veïns busca a totes aquelles persones que vulguin exercir de jurat durant el 34è Concurs de Paelles i Fideuàs de la Festa Major de Bellaterra 2017.

 

La funció del jurat consistirà, bàsicament, en estar present durant el concurs planificat per diumenge 3 de setembre, a les 13:30. Tots els participants es reuniran a la plaça del Pi de Bellaterra i prepararan les seves paelles i fideuàs per entrar a concurs.

 

L'equip jurat, mentrestant, supervisarà la seva preparació i un cop fetes en degustarà una per una, sota la carpa de la Unió de Veïns i BellaterraDiari. No es requeriran coneixements específics de gastronomia, només imparcialitat, bon humor i un paladar atent.

 

Es demana als interessats contactar al 609108442 el més aviat possible.

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: