La Unió de Veïns busca jurat pel Concurs de Paelles i Fideuàs

by | ag. 30, 2017 | Societat

El concurs de paelles i fideuàs, l'any 2016 | Albert Trepat Pérez

 

 

 

La Unió de Veïns busca a totes aquelles persones que vulguin exercir de jurat durant el 34è Concurs de Paelles i Fideuàs de la Festa Major de Bellaterra 2017.

 

La funció del jurat consistirà, bàsicament, en estar present durant el concurs planificat per diumenge 3 de setembre, a les 13:30. Tots els participants es reuniran a la plaça del Pi de Bellaterra i prepararan les seves paelles i fideuàs per entrar a concurs.

 

L'equip jurat, mentrestant, supervisarà la seva preparació i un cop fetes en degustarà una per una, sota la carpa de la Unió de Veïns i BellaterraDiari. No es requeriran coneixements específics de gastronomia, només imparcialitat, bon humor i un paladar atent.

 

Es demana als interessats contactar al 609108442 el més aviat possible.

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: