Des que l’any 2006 l’equip de Toni Soler estrenés el programa de TV3 Polònia els catalans sabem que humor i política són grans aliats. No només les històries del Parlament són susceptibles de ser parodiades, el dia a dia de la política local també és font d’inspiració per fer broma. Parodiant el famós “Se queda” del barcelonista Gerard Piqué, el regidor republicà Daniel Mallén va publicar a Twitter un meme sobre la proximitat d’un acord sobre el nou conveni entre Bellaterra i Cerdanyola. El TOT Cerdanyola ha pogut saber en EXCLUSIVA el contingut d’aquestes negociacions.

 

 

El muntatge mostra l’alcalde Carles Escolà agafant amistosament pel coll a Ramon Andreu, president de l’EMD de Bellaterra. Al tuit, el regidor republicà hi ha escrit “Es diu que el govern de #Cerdanyola i l'EMB [sic] de Bellaterra tenen esborrany de nou conveni de relacions. En breu veurem la proposta #SeQueda”. Amb aquest “Se queda” Mallén fa referència a la possibilitat d’independència de Bellaterra si no hi ha acord.