El meme del republicà Daniel Mallén sobre el nou conveni de Bellaterra

by | ag. 31, 2017 | Al Dia

Des que l’any 2006 l’equip de Toni Soler estrenés el programa de TV3 Polònia els catalans sabem que humor i política són grans aliats. No només les històries del Parlament són susceptibles de ser parodiades, el dia a dia de la política local també és font d’inspiració per fer broma. Parodiant el famós “Se queda” del barcelonista Gerard Piqué, el regidor republicà Daniel Mallén va publicar a Twitter un meme sobre la proximitat d’un acord sobre el nou conveni entre Bellaterra i Cerdanyola. El TOT Cerdanyola ha pogut saber en EXCLUSIVA el contingut d’aquestes negociacions.

 

 

El muntatge mostra l’alcalde Carles Escolà agafant amistosament pel coll a Ramon Andreu, president de l’EMD de Bellaterra. Al tuit, el regidor republicà hi ha escrit “Es diu que el govern de #Cerdanyola i l'EMB [sic] de Bellaterra tenen esborrany de nou conveni de relacions. En breu veurem la proposta #SeQueda”. Amb aquest “Se queda” Mallén fa referència a la possibilitat d’independència de Bellaterra si no hi ha acord.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: