L’AMIC titlla de “censura d’èpoques passades” la decisió de l’EMD

by | set. 1, 2017 | Política

Centre Cívic i oficines de l'EMD de Bellaterra | J. Tardós

 

 

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) ha emès una nota de rebuig a la decisió adoptada per l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra respecte al mitjà digital BellaterraDiari.

 

L'òrgan s'ha mostrat indignat per la decisió de prohibir la presència del mitjà en un punt de promoció de la Festa Major del barri, amb l'excusa que “els mitjans públics ja en fan la cobertura informativa”. Amb aquest argument, també n'ha prohibit la seva presència en la resta de celebracions locals.

 

Vols llegir més…?

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

La qüestió econòmica i de contractació va tenir un fort pes en el passat ple ordinari de l’EMD de Bellaterra, que va tenir lloc de forma telemàtica el 25 d’abril . L’òrgan de l’administració bellaterrenca va exposar les tasques, ingresos i despeses que s’havien treballat durant el primer trimestre del 2022 i presentar el tancament de l’any 2021 pel que fa a xifres. I és que segons els números presentats per la mateixa EMD, aquest primer trimestre del 2022 s’haurien ingressat 337.229 euros i s’haurien gastat 166.905 euros, sota una previsió de despesa total anual de 765.364 euros.

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

Recordo que la meva mare sempre em deia: “no et fiquis en política que et vindran a buscar”. Així començava la intervenció d’Albert Royo – exdirector del Diplocat i gran represaliat per la causa independentista – protagonista juntament amb d’altres 3.629 persones del llibre que ha publicat recentment el periodista i escriptor Jordi Panyella i que van presentar, ambdós testimonis, el passat 22 d’abril a la Sala d’Actes de Club Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: