L’AMIC titlla de “censura d’èpoques passades” la decisió de l’EMD

by | set. 1, 2017 | Política

Centre Cívic i oficines de l'EMD de Bellaterra | J. Tardós

 

 

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) ha emès una nota de rebuig a la decisió adoptada per l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra respecte al mitjà digital BellaterraDiari.

 

L'òrgan s'ha mostrat indignat per la decisió de prohibir la presència del mitjà en un punt de promoció de la Festa Major del barri, amb l'excusa que “els mitjans públics ja en fan la cobertura informativa”. Amb aquest argument, també n'ha prohibit la seva presència en la resta de celebracions locals.

 

Vols llegir més…?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: