L'Ateneu és un dels epicentres culturals de la ciutat. | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

 

Enguany, l'Escola d'Arts de l'Ateneu torna a ser un dels epicentres culturals de la ciutat. Oferirà, durant tot el curs 2017-2018, una àmplia oferta d'activitats de teatre, dansa, arts plàstiques i meditació, entre d'altres, dirigides. A més, estaran disponibles a uns preus molt populars i hi haurà la possibilitat d'acollir-se a la tarifació social, sempre que es compleixin els requisits.

 

 

  

Teatre per nens i adults

 

Hi haurà grups de teatre per nens i per a adults. A banda d'això, es podrà triar el grup que més s'emmotlli a l'experiència que té cadascú. Els més petits, tindran l'oportunitat d'apuntar-se a l'activitat “Representem els contes” (6 i 7 anys) i, pels que són una mica més grans (7 a 9), s'oferirà el curs “Expressió dramàtica“, en el qual s'introduirà a l'alumnat en les tècniques teatrals.

 

 

Activitats de dansa a Cerdanyola | Lali Puig

 

 

 

  

Dansa creativa o cuidar el cos

  

Dansa creativa, ballet i jazz. Són els tres estils de dansa que es podran practicar a l'Escola de Dansa de l'Ateneu. De ballet, hi haurà un total de 6 cursos, de dansa creativa 3 i, a més, també es consolida l'oferta de jazz per a adults i per a infants. D'altra banda, es continuarà fent el curs de Microgimnàstica que té com a base els estiraments i busca el desbloqueig de la cadena muscular posterior.