L’Ateneu de Cerdanyola torna a obrir les portes amb activitats renovades

by | set. 1, 2017 | Cerdanyola

L'Ateneu és un dels epicentres culturals de la ciutat. | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

 

Enguany, l'Escola d'Arts de l'Ateneu torna a ser un dels epicentres culturals de la ciutat. Oferirà, durant tot el curs 2017-2018, una àmplia oferta d'activitats de teatre, dansa, arts plàstiques i meditació, entre d'altres, dirigides. A més, estaran disponibles a uns preus molt populars i hi haurà la possibilitat d'acollir-se a la tarifació social, sempre que es compleixin els requisits.

 

 

  

Teatre per nens i adults

 

Hi haurà grups de teatre per nens i per a adults. A banda d'això, es podrà triar el grup que més s'emmotlli a l'experiència que té cadascú. Els més petits, tindran l'oportunitat d'apuntar-se a l'activitat “Representem els contes” (6 i 7 anys) i, pels que són una mica més grans (7 a 9), s'oferirà el curs “Expressió dramàtica“, en el qual s'introduirà a l'alumnat en les tècniques teatrals.

 

 

Activitats de dansa a Cerdanyola | Lali Puig

 

 

 

  

Dansa creativa o cuidar el cos

  

Dansa creativa, ballet i jazz. Són els tres estils de dansa que es podran practicar a l'Escola de Dansa de l'Ateneu. De ballet, hi haurà un total de 6 cursos, de dansa creativa 3 i, a més, també es consolida l'oferta de jazz per a adults i per a infants. D'altra banda, es continuarà fent el curs de Microgimnàstica que té com a base els estiraments i busca el desbloqueig de la cadena muscular posterior.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: