L'obra de titelles es farà a la plaça del Pi | Albert Trepat Pérez

 

Bellaterra ja està de Festa Major i aquest any arriba amb moltes activitats pensades per un públic familiar i infants d'entre 5 a 11 anys. 

 

Consulta el programa complet

 

La celebració començarà donant el protagonisme als nens i nenes amb 3 activitats infantils compreses entre les 17 i les 18 hores. En aquest cas, es tracta d'una atracció d'inflables, un mercat infantil d'intercanvi d'objectes i una representació de titelles, a càrrec de la companyia Can Ninot, que portarà com a títol “Una de drac i princeses“. Totes tres activitats es duran a terme a la Plaça del Pi.

 

Els petits fan un mercat d'intercanvi d'objectes, joguines, llibres, manualitats o dolços | Albert Trepat Pérez

 

  

D'altra banda, a les 20 h, la companyia de teatre La Inestable oferirà l'obra “Endevina qui”, inspirada en l'obra “Los 10 negritos”, d'Agatha Christie. Després, de nou a la plaça del Pi, hi haurà el sopar de la Penya Blaugrana; el pregó de la Festa Major, que pronunciarà Agustí de Uribe-Salazar, bellaterrenc i reconegudíssim expert en Relacions Públiques; i, per últim, l'actuació musical de “La Montecarlo”.

 

 

S'instal·len diferents i grans inflables | Albert Trepat Pérez

 

 

Dissabte amb activitats al bosc, baixada de carros i Moulin Rouge

 

Dissabte dia 2 és, potser, el dia més complet. Es duran a terme gairebé una quinzena d'activitats, entre elles algunes de les que més èxit tenen: la baixada de carros, el 3×3 de futbol i el sopar de veïns organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra amb el nom de 'Nit de Color Vermell'. Per aquest motiu l'entitat demana a tots els bellaterrencs que vinguin amb alguna peça de roba de color vermell. Simultàniament hi haurà exhibicions de hip-hop amb diverses ballarines de Bellaterra i, més tard, l'actuació “Moulin Rouge”, amb vedettes, balls i altres sorpreses que recordaran la festa característica de París. Per completar la nit hi haurà una sessió de DJ amb música actual per tots aquells, joves i grans, que es vulguin quedar fins al final de la festa.

 

 

Activitats al bosc i font de la bonaigua durant el dissabte matí | Albert Trepat Pérez

 

 

Diumenge d'inflables d'aigua i mercat

 

Per acabar, diumenge 3, a banda de la cercavila i la jornada de donació de sang, entre altres coses, tindrà lloc l'esperat concurs de paelles i fideuàs, aquest any amb la col·laboració de BellaterraDiari. 

 

L'aigua és indispensable per passar la calor | Albert Trepat Pérez

 

Podran participar a un 3×3 de futbol en un camp inflable | Albert Trepat Pérez