Una festa ideal pels més petits a Bellaterra

by | set. 1, 2017 | Al Dia

L'obra de titelles es farà a la plaça del Pi | Albert Trepat Pérez

 

Bellaterra ja està de Festa Major i aquest any arriba amb moltes activitats pensades per un públic familiar i infants d'entre 5 a 11 anys. 

 

Consulta el programa complet

 

La celebració començarà donant el protagonisme als nens i nenes amb 3 activitats infantils compreses entre les 17 i les 18 hores. En aquest cas, es tracta d'una atracció d'inflables, un mercat infantil d'intercanvi d'objectes i una representació de titelles, a càrrec de la companyia Can Ninot, que portarà com a títol “Una de drac i princeses“. Totes tres activitats es duran a terme a la Plaça del Pi.

 

Els petits fan un mercat d'intercanvi d'objectes, joguines, llibres, manualitats o dolços | Albert Trepat Pérez

 

  

D'altra banda, a les 20 h, la companyia de teatre La Inestable oferirà l'obra “Endevina qui”, inspirada en l'obra “Los 10 negritos”, d'Agatha Christie. Després, de nou a la plaça del Pi, hi haurà el sopar de la Penya Blaugrana; el pregó de la Festa Major, que pronunciarà Agustí de Uribe-Salazar, bellaterrenc i reconegudíssim expert en Relacions Públiques; i, per últim, l'actuació musical de “La Montecarlo”.

 

 

S'instal·len diferents i grans inflables | Albert Trepat Pérez

 

 

Dissabte amb activitats al bosc, baixada de carros i Moulin Rouge

 

Dissabte dia 2 és, potser, el dia més complet. Es duran a terme gairebé una quinzena d'activitats, entre elles algunes de les que més èxit tenen: la baixada de carros, el 3×3 de futbol i el sopar de veïns organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra amb el nom de 'Nit de Color Vermell'. Per aquest motiu l'entitat demana a tots els bellaterrencs que vinguin amb alguna peça de roba de color vermell. Simultàniament hi haurà exhibicions de hip-hop amb diverses ballarines de Bellaterra i, més tard, l'actuació “Moulin Rouge”, amb vedettes, balls i altres sorpreses que recordaran la festa característica de París. Per completar la nit hi haurà una sessió de DJ amb música actual per tots aquells, joves i grans, que es vulguin quedar fins al final de la festa.

 

 

Activitats al bosc i font de la bonaigua durant el dissabte matí | Albert Trepat Pérez

 

 

Diumenge d'inflables d'aigua i mercat

 

Per acabar, diumenge 3, a banda de la cercavila i la jornada de donació de sang, entre altres coses, tindrà lloc l'esperat concurs de paelles i fideuàs, aquest any amb la col·laboració de BellaterraDiari. 

 

L'aigua és indispensable per passar la calor | Albert Trepat Pérez

 

Podran participar a un 3×3 de futbol en un camp inflable | Albert Trepat Pérez

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: