El sopar popular de la penya blaugrana va reunir molts bellaterrencs | Lali Álvarez

 

Mira totes les fotos de la Festa Major

 

Un any més la festa major de Bellaterra ha arrencat amb força i carregada d'activitats. Tal com va dir en el discurs institucional Ramon Andreu, president de Bellaterra, “totes les entitats de Bellaterra treballen de forma intensa durant l'any per poder organitzar les activitats d'aquests dies”.

 

 

Durant tot divendres la plaça del Pi va acollir pràcticament tots els actes de festa major. El primer va ser a les cinc de la tarda i va consistir en un mercat infantil d'intercanvi d'objectes i en uns inflables per la mainada. Una hora més tard, va començar la representació titellaire 'Una de drac i de princeses' amb Can Ninot.

 

Els nens van seguir atents la representació 'Una de drac i de princeses' | Lali Álvarez