El primer jugador oficial del Barça ubicat a Bellaterra

by | set. 2, 2017 | Esports

 

 

  

  

  

No tothom coneix la història d'en Francesc Rosselló (1945), un molt estimat veí de Bellaterra i sempre discret. El resum de la seva història va començar el 1968 en el menorquí poble de Fornells. Tot i que no tenien cap camp a on jugar, ell era un dels millors jugant a futbol. El poble però, li va quedar petit i va anar cap a Maó amb 16 anys a on l'equip local de futbol l'estava rondant.

 

 

 

  

  

Des de Maó va viatjar més tard cap a Barcelona perquè l'havia fitxat l'equip de la ciutat. Va acabar els estudis i es va dedicar al futbol exclusivament. Va jugar diferents partits internacionals amb la samarreta del Barça. Més tard, va ser cedit al segon equip del Barcelona anomenat Condal, avui inexistent. Ja en el 1969 la cessió va ser a favor del Rayo Vallecano, per tornar a l'any següent al Barça qui, posteriorment, el va traspassar el Betis. En aquest moment es va casar amb la Carmina i després de tres anys a Sevilla, va tornar per jugar al Sabadell FC. La seva carrera esportiva va finalitzar als 29 anys.

 

Amb la samarreta del Sabadell i del Rayo Vallecano | Foto Cedida

Barça Murensa | Cedida

 

 

 

 

  

Un cop abandonat el futbol, professionalment es va posar a vendre olis industrials juntament amb el també bellaterrenc Joan Ramon Casellas. Al cap de dos anys va fundar amb el periodista Josep Maria Casanovas del diari Sport, l'empresa de publicitat a on avui en dia encara hi treballa.

 

 

Com a entrenador dels 'nanos' del Club Bellaterra | Cedida

 

Un bon nombre de bellaterrencs components de l'equip | Cedida

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: