Els infants durant l'espectacle de la “Nit de Color Vermell” | Lali Álvarez

 

Mira totes les fotografies de la festa.

 

Un any més la Festa Major de Bellaterra s'ha celebrat amb força i carregada d'activitats. Tal com va dir en el discurs institucional Ramon Andreu, president de Bellaterra, “totes les entitats de Bellaterra han treballat de forma intensa per poder organitzar les activitats d'aquests dies”.

 

 

Durant tot divendres la plaça del Pi va acollir pràcticament tots els actes de festa major. El primer va ser a les cinc de la tarda i va consistir en un mercat infantil d'intercanvi d'objectes i en uns inflables per la mainada. Una hora més tard, va començar la representació titellaire 'Una de drac i de princeses' amb Can Ninot.

 

Els nens van seguir atents la representació 'Una de drac i de princeses' | Lali Álvarez