Les dues entitats sobiranistes fan una crida a desplaçar-se amb autocar | ARXIU

 

 

Fins a 7 autocars sortiran de Cerdanyola, el pròxim 11 de setembre, cap a la manifestació de Barcelona per la Diada Nacional de Catalunya. Cinc d'ells estaran coordinats per l'ANC de Cerdanyola i dos per Bellaterra per la Independència. Com és habitual per cadascuna d'aquestes entitats sobiranistes, el punt de sortida serà, en el primer cas, des de la plaça Marconi davant de l'Ateneu de Cerdanyola i, en el segon cas, des de la plaça del Pi de Bellaterra.

 

A Cerdanyola la celebració de la Diada començarà a les 9.30 h i s'allargarà durant tot el matí fins les 12 h. L'hora de sortida per aquells que vulguin anar a la manifestació de Barcelona serà a les 14 hores en ambdós casos i al tram 111. 

 

L'estand de l'ANC de Cerdanyola ja s'ha instal·lat a la plaça Abat Oliba per tal que els cerdanyolencs que ho desitgin puguin reservar la seva plaça. Els voluntaris hi seran les tardes de dimecres 6, dijous 7 i divendres 8, de 19 h a 21 h. Malgrat això, les reserves també es poden fer per internet a través de correu electrònic.

 

Pel que fa a Bellaterra, l'autocar tindrà un cost de 10 € i inclourà un pack de samarretes que es podran adquirir a la llibreria PAPER'S de la plaça del Pi. 

 

Des de la pàgina de l'assemblea s'ha publicat una Guia per anar a la “Diada del Sí” 2017 des del Vallès Occidental