Imatge dels mossos d'arxiu | Cedida

 

 

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home a Santa Perpètua de Mogoda. Poc després de les dues d’aquesta matinada els agents de la Policia Local de Polinyà han observat que hi havia sang a la porta d’un vehicle i han fet indicacions al conductor perquè s’aturés per poder fer les comprovacions corresponents, però el vehicle ha accelerat per fugir de la patrulla i, al cap de pocs minuts, s’ha accidentat a la B-140, al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda.

 

 

Els agents han detingut el conductor del vehicle, un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola, després de comprovar que duia un cadàver amb signes de violència a dins del maleter. Els Mossos s’han fet s’han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir les circumstàncies dels fets. El cas està sota secret de sumari.