Es despenja la pancarta del “Sí” de l’estació de Bellaterra

by | set. 6, 2017 | Al Dia

Les pancartes preparades abans de la seva instal·lació | Redacció

 

 

  

  

La brigada de l'EMD de Bellaterra ha despenjat, aquest 5 de setembre a les 19 h, la pancarta de “Bellaterra per la Independència”, referent a la campanya pel “Sí”, pel pròxim referèndum d'independència de Catalunya previst per l'1 d'octubre. 

 

 

Un dia abans, el personal municipal va desmuntar, amb certa agilitat, les llums i decoracions de la Festa Major. Va ser en aquell moment que, tot aprofitant la grua i el personal, la brigada va instal·lar una pancarta de la cursa “Sansi” – prevista per l'11 de setembre – i una altra de “Bellaterra per la Independència”, de dues cares, creuant la carretera BV-1414 de davant l'estació.

 

 

El canvi ha estat a la tarda quan, de les dues, només s'ha retirat la pancarta del 'Si'. Segons ha expressat Enric Pallàs, representat de Bellaterra per la Independència, a BellaterraDiari “per pressumptes pressions o alguna denúncia a l'EMD perquè la tregui”.

 

 

Pallàs ha afegit “realment l'EMD no té l'obligació de col·locar aquestes pancartes i és legalment discutible que ho faci”. És per aquest motiu que l'entitat no es queixarà però intentarà esbrinar què ha passat en el transcurs d'aquests dies.  

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: