Les pancartes preparades abans de la seva instal·lació | Redacció

 

 

  

  

La brigada de l'EMD de Bellaterra ha despenjat, aquest 5 de setembre a les 19 h, la pancarta de “Bellaterra per la Independència”, referent a la campanya pel “Sí”, pel pròxim referèndum d'independència de Catalunya previst per l'1 d'octubre. 

 

 

Un dia abans, el personal municipal va desmuntar, amb certa agilitat, les llums i decoracions de la Festa Major. Va ser en aquell moment que, tot aprofitant la grua i el personal, la brigada va instal·lar una pancarta de la cursa “Sansi” – prevista per l'11 de setembre – i una altra de “Bellaterra per la Independència”, de dues cares, creuant la carretera BV-1414 de davant l'estació.

 

 

El canvi ha estat a la tarda quan, de les dues, només s'ha retirat la pancarta del 'Si'. Segons ha expressat Enric Pallàs, representat de Bellaterra per la Independència, a BellaterraDiari “per pressumptes pressions o alguna denúncia a l'EMD perquè la tregui”.

 

 

Pallàs ha afegit “realment l'EMD no té l'obligació de col·locar aquestes pancartes i és legalment discutible que ho faci”. És per aquest motiu que l'entitat no es queixarà però intentarà esbrinar què ha passat en el transcurs d'aquests dies.