L’equip ‘B-Team’ acaba les 24 hores de resistència ‘motera’

by | set. 6, 2017 | Esports

 

  

  

  

Un equip bellaterrenc ha participat a les “24 hores Internacionals de Resistència” de Vall de Tenes, al Vallès Oriental. L'equip, amb el nom “B-Team”, l'han format B. Roda, E. Rubio, Ral i Aulèstia, en el grup 3.

 

 

Els motoristes van fer 424 voltes al circuit en un temps de 24 h 02 minuts i 12:7 segons, a 62 voltes del primer classificat, l'equip “41 Team”, format per Luengo, Vico, Loez i Ibañez. En la classificació final, l'equip bellaterrenc va quedar en la 25a posició, la qual cosa els ha animat  a millorar el temps per la pròxima edició. La volta més ràpida que va ser de 2' 56,7″.

 

 

 

 

 

Fotos Manel Isnard

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: