BellaterraDiari ha cobert amb gran èxit tots els actes d'aquesta Festa Major de Bellaterra 2017. I ho ha fet en temps real, utilitzant mitjans moderns i xarxes socials en les quals es troben un gran nombre de bellaterrencs. L'equip que hi treballa durant tot l'any, format per periodistes, fotògrafs i editors, s'ha reforçat durant aquests dies i ha aconseguit que els bellaterrencs trobin, en un temps rècord, entrevistes, programes, resums d'activitats i més de 400 imatges dels actes i assistents. Fins i tot vídeos “en directe” de les principals activitats a través de “Facebook live”.

 

 

Tota la informació de la Festa Major de manera moderna, gràfica i puntual

 

La resposta i agraïments de múltiples bellaterrencs també ha estat encoratjadora. És per aquest motiu que BellaterraDiari seguirà treballant per fer una informació veraç, moderna i sobretot, participativa i de proximitat. Gràcies a tots!

 

 

Tot el contingut:

 

Mira totes les fotografies de la Festa Major

 

La crònica de la festa

 

El tret de sortida de Fòrum Bellaterra, primer acte de Festa Major

 

El pregó de Festa Major, per Agustí de Uribe

 

Entrevista amb el President de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba

 

Els detalls del nou conveni de Bellaterra, entre línies a l'acte d'inici de la Festa Major

 

La polèmica amb l'EMD de Bellaterra per a la instal·lació d'un estand durant la Festa Major

 

Perfil de Francesc Rosselló, homenatjat durant el sopar de la Penya Blaugrana, divendres a la nit