Acte bandàlic contra les pancartes de “democràcia” a Cerdanyola

by | set. 7, 2017 | Cerdanyola

El cartell de democràcia, estripat, a l'avinguda de Serragalliners | A. Lleonart

 

 

Òmnium Cultural, en el marc de la campanya 'Crida per la Democràcia', va desplegar el 4 de setembre, pancartes i cintes a favor del referèndum a diverses poblacions catalanes. Concretament, va vestir balcons, senyals de trànsit, baranes, places i carrers amb la paraula “democràcia”.

 

La delegació de l’entitat a Cerdanyola també en va penjar però dos dies més tard, el 6 de setembre, algú les ha trencat. En concret, es tracta de dues pancartes ubicades a l’avinguda Serragalliners – a l’entrada de Cerdanyola per la UAB – i una altra situada a la rotonda on es troben l’avinguda de Guiera i l’avinguda Primavera, convertida en aquell tram en carrer Santa Rosa. 

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: