Cerdanyola celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb flors, música i sardanes

by | set. 7, 2017 | Cerdanyola

L'ofrena floral dels castellers Martinets de Cerdanyola, l'any 2016 | Cerdanyola.info

 

 

  

  

La Diada Nacional de Catalunya es commemorarà un any més a Cerdanyola. Aquest dilluns 11 de setembre, partits polítics, entitats i ciutadans cerdanyolencs estan cridats a sumar-se als actes de celebració, a partir de les 11 hores, a la plaça Francesc Layret. Una Diada que arriba amb la vista posada al referèndum sobiranista que s'ha de fer el pròxim 1 d'octubre.

 

 

Els actes a Cerdanyola començaran a partir de les 9.30 hores, amb l'ofrena floral a la plaça Onze de Setembre, situada entre el passeig de Cordelles i l'inici del carrer Sant Joan. Els partits polítics i les entitats podran fer llavors la seva ofrena i un petit discurs davant dels ciutadans.

 

A les 10.30 hores hi haurà l'ofrena institucional de l'Ajuntament de Cerdanyola, amb els regidors de diferents partits polítics que integren el Consistori.

 

L'activitat es traslladarà després a la plaça Francesc Layret, on a les onze del matí hi haurà la hissada de la senyera i la interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de la Banda i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola (AMCV). A les 11.10 hores hi haurà la lectura del manifest a càrrec d'un ciutadà o entitat del municipi des de la tarima, acompanyat de l'alcalde i els portaveus dels Grups Municipals.

 

A continuació, a les 11.20 h, la Banda i la Coral de l'AMCV interpretaran l'himne de “Els Segadors” i l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, pronunciarà un discurs d'agraïment.

 

La Diada acabarà a Cerdanyola a les 11.30 h amb la ballada de sardanes oberta a tothom i la interpretació dels temes “Girona M'enamora” i “La Santa Espina”, pels músics de l'AMCV. Segons declara Laia Seró, vocal de la Junta Directiva de l'AMCV, “la cita serveix a l'entitat per encentar la temporada de i, a més, complir amb el seu compromís de tocar per tots els cerdanyolencs per la Diada nacional”. Seró també ha destacat el caràcter de trobada que suposa per diferents entitats de cultura popular de Cerdanyola i amb les quals “se senten molt properes perquè treballen des de l'associacionisme cultural català“. 

 

En relació a Bellaterra, de moment, l'EMD no ha emès cap comunicat.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: