L'alcalde, Carles Escolà, ha signat el decret d'alcaldia | Cerdanyola.cat

 

 

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha asssegurat que l’Ajuntament de Cerdanyola “farà tot el possible perquè l’1 d’octubre es pugui celebrar amb total tranquil·litat a Cerdanyola “.

 

Escolà ha signat un decret d'alcaldia donant suport al referèndum. Així ho ha assegurat l’alcalde en declaracions al TOT Cerdanyola. 

 

També ha expressat que preveu coordinar la resposta oficial amb tots els grups municipals sobiranistes de l’Ajuntament de Cerdanyola, CxC, ERC, PDeCAT, ICV-EUiA i el regidor no adscrit, que sumen 14 dels 25 regidors del ple.

 

“Hem contestat formalment a la carta de la Generalitat, rebuda aquest matí i ja he signat el decret d’alcaldia que vol donar suport al referèndum i a la cessió de locals de Cerdanyola per a celebrar-lo”. 

 

 

En el document s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es compromet a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada ahir al Parlament de Catalunya. Anuncia que es ratificarà en la propera sessió plenària que celebri l'Ajuntament i s'informarà al Govern de la Generalitat de Catalunya, a l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (AMC) i a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).