Les primeres reaccions sobre la convocatòria del Referèndum a Cerdanyola

by | set. 7, 2017 | Cerdanyola

Marta Rovira pren la paraula per demanar l'alteració de l'ordre del dia per debatre i votar la llei del referèndum | Jordi Borràs

 

 

Ja és oficial. Els catalans estan cridats a les urnes el pròxim 1 d'octubre per respondre, de forma vinculant, a la pregunta “Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?“. Així ho va establir el decret de convocatòria del referèndum que van signar de forma col·legiada i solidària el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i tots els consellers del Govern, el 6 de setembre. Ho van fer un cop van obtenir la cobertura legal del Parlament, que després de més d'onze hores de debats tècnics i d'intervencions a la cambra, va donar llum verda a la llei del referèndum amb els vots favorables de JxSí, la CUP i el diputat no adscrit Germà Gordó, i l'abstenció de CSQP.

 

Des de les 10 h del matí, polítics cerdanyolencs també van seguir de prop la sessió plenària. L'Alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i la 1a Tinenta d'Alcalde, Elvi Vila, van desplaçar-se fins al Parlament per donar el seu suport a l'aprovació de la llei del referèndum i piulant “Un dia històric. Des del #Parlament fent suport a l'aprovació de la llei del #Referèndum de l'1-O”.

 

 

 

Un dels primers a piular, només començar la sessió, va ser el ja habitual a Twitter i regidor d'ERC, Daniel Mallén, qui va carregar contra el diputat Joan Coscubiela i les contradiccions dins de Catalunya Sí Que es Pot (CSQP).

 

 

 

 

  

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: