Ciutadans no participarà en els actes institucionals de l’11-S a Cerdanyola

by | set. 8, 2017 | Cerdanyola

 

Els tres regidors de Cs a l'Ajuntament de Cerdanyola en una fotografia d'arxiu   | Laia TR

 

 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Pau Ortolà, ha assegurat, el 8 de setembre, que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”  i ha explicat que això serà així “sempre que siguin per dividir i no unir a tots els catalans” 

 

 

El portaveu de C’s ha apostat per la celebració d’una “Diada que representi a tots els catalans i que no estigui al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”. 

 

 

A continuació, també ha anunciat que Cs organitzarà un acte polític a Barcelona que comptarà amb la presència del president del partit, Albert Rivera, així com la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i la presidenta del grup municipal de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Carina Mejías. L’acte, ha explicat, servirà per “reivindicar una Diada de tots i no només per als separatistes”.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: