Convocatòria de 12 llocs de treball per a joves de 16 a 30 anys del Vallès

by | set. 8, 2017 | Al Dia

El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà properament 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

La formalització del contracte per cobrir els llocs de treball estaran subjectes a resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Les especialitats del personal tècnic i suport en gestió administrativa a seleccionar són les que s'indiquen a continuació:

  • 1 treballador/a social
  • 1 tècnic/a de promoció econòmica i ocupació
  • 1 tècnic/a de reforç dels serveis de territori, habitatge i obres
  • 1 tècnic/a de suport a l’arxiu i gestió de documents.
  • 1 tècnic/a de suport a comunicació i imatge
  • 1 tècnic/a de suport a projectes estratègics
  • 3 tècnics de suport a serveis generals.
  • 3 llocs de suport en gestió administrativa

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: