Cartell del debat | La Nit Política de Cerdanyola Ràdio

 

La Nit Política de Cerdanyola Ràdio torna amb un debat de gran format el divendres 22 de setembre. El programa d’informació i anàlisi de política local conduit per Arnau Lleonart i Alex Cabrera farà un programa especial des del teatre de l’Ateneu amb partidaris i detractors de la independència de Catalunya. El debat començarà a les 19 h i es podrà seguir de franc des de les butaques del teatre i a través de la freqüència 105.3 FM de Cerdanyola Ràdio.

 

 

Només 9 dies abans de l’1 d’octubre, data assenyalada pel govern de la Generalitat per fer un referèndum d’independència, el debat reunirà representants cerdanyolencs dels sis principals partits de Catalunya. La postura del PSC la defensarà el seu primer secretari Carlos Cordón, el president local de les Noves Generacions, Álvaro Hernández, parlarà en nom del PP i Gorka Samaniego serà la veu de Ciutadans.

 

 

Del cantó independentista, el regidor Maurici Jaumandreu serà el representant de la CUP i el membre de l’ANC Josep Garcia defensarà la postura d’Esquerra Republicana. Per part del PDeCat serà el seu president Josep Maria Gispert qui participi al debat.

 

Un format renovat

La temporada regular de La Nit Política començarà dimecres 27 a les 9 de la nit, una hora abans que durant l’anterior temporada. El programa s’allargarà 30 minuts i incorporarà un informatiu amb les principals notícies de l’actualitat política local.