Miquel Hernández presideix el “Sopar a la Fresca” de l’ANC de Bellaterra

by | set. 8, 2017 | Espai d'Entitats

Pancarta d'homenatge a Miquel Hernàndez | J. Tardós

 

 

 

  

  

El passat dijous 7 de setembre l'ANC de Bellaterra va convocar a tots els bellaterrencs a la 4a edició del “Sopar a la Fresca”. El sopar es va celebrar a la Plaça Maragall i varen assistir prop d'un centenar de persones. Cal destacar l'homenatge que es va fer a l'estimat Miquel Hernández que ens va deixar sobtadament fa pocs mesos. Una gran pancarta amb la seva imatge i de fons una estelada on deia “En Miquel hagués votat, Sí. Vota per ell“, va presidir la vetllada. A la trobada van assistir algun dels seus fills i néts així com el president de l'EMD.

 

 

 

  

En el moment dels parlaments Enric Pallàs, coordinador de l'ANC Bellaterra, va agrair l'assistència i va donar la paraula a Eulàlia Subirà, bellaterrenca i secretària a nivell nacional de l'entitat ANC qui va informar de manera molt entusiasta dels detalls sobre la propera diada de l'11 de setembre i la posterior celebració de l'1-O.  

 

  

  

 

Eulàlia Subirà dirigint unes paraules | J. Tardós

 

Sandro Hernàndez, fill d'en Miquel, amb la seva família | J. Tardós

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: