Pancarta d'homenatge a Miquel Hernàndez | J. Tardós

 

 

 

  

  

El passat dijous 7 de setembre l'ANC de Bellaterra va convocar a tots els bellaterrencs a la 4a edició del “Sopar a la Fresca”. El sopar es va celebrar a la Plaça Maragall i varen assistir prop d'un centenar de persones. Cal destacar l'homenatge que es va fer a l'estimat Miquel Hernández que ens va deixar sobtadament fa pocs mesos. Una gran pancarta amb la seva imatge i de fons una estelada on deia “En Miquel hagués votat, Sí. Vota per ell“, va presidir la vetllada. A la trobada van assistir algun dels seus fills i néts així com el president de l'EMD.

 

 

 

  

En el moment dels parlaments Enric Pallàs, coordinador de l'ANC Bellaterra, va agrair l'assistència i va donar la paraula a Eulàlia Subirà, bellaterrenca i secretària a nivell nacional de l'entitat ANC qui va informar de manera molt entusiasta dels detalls sobre la propera diada de l'11 de setembre i la posterior celebració de l'1-O.  

 

  

  

 

Eulàlia Subirà dirigint unes paraules | J. Tardós

 

Sandro Hernàndez, fill d'en Miquel, amb la seva família | J. Tardós