Tots els detalls de la moció de censura

by | set. 8, 2017 | Al Dia

 

 

Agustí Benedito, excandidat a la presidència del Barça, arrencarà dissabte vinent un repte que ell mateix qualifica com a “majúscul”: recollir 16.570 signatures per engegar una moció de censura contra la junta directiva del Barça. Benedito vol promulgar el tercer (quart, si comptem el que va impulsar Jordi Cases i que va durar un únic dia) vot de censura de la història del club.

 

El soci que decideixi assistir al partit contra l'Espanyol trobarà 4 carpes – autoritzades pel club a raó de 1.300 € cadascuna – dins del recinte del Camp Nou. Ha estat l'únic acord entre el Barça i Benedito, que continuen en peu de guerra per les dates i els dissabtes hàbils o inhàbils. Ahir va haver-hi una nova reunió: el Barça es manté en el dia 19 com a dia final d'entrega de butlletes; Benedito diu que lesdurà a les oficines el dia 2 d'octubre.

 

El Barça li va oferir ampliar el termini fins el dia 25 de setembre, però Benedito va rebutjar l'oferiment, ja que continua comptant els dissabtes com a jornada inhàbil. Per això ha demanat la mediació del Col·legi d'Advocats de Barcelona per segona vegada. L'àrea social del club l'ha tornat a denegar però ha ofert que intervingui el Síndic del Soci, Joan Manel Trayter, proposta també rebutjada per Benedito,tot i que els uneix una bona relació personal.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: