Agustí Benedito, excandidat a la presidència del Barça, arrencarà dissabte vinent un repte que ell mateix qualifica com a “majúscul”: recollir 16.570 signatures per engegar una moció de censura contra la junta directiva del Barça. Benedito vol promulgar el tercer (quart, si comptem el que va impulsar Jordi Cases i que va durar un únic dia) vot de censura de la història del club.

 

El soci que decideixi assistir al partit contra l'Espanyol trobarà 4 carpes – autoritzades pel club a raó de 1.300 € cadascuna – dins del recinte del Camp Nou. Ha estat l'únic acord entre el Barça i Benedito, que continuen en peu de guerra per les dates i els dissabtes hàbils o inhàbils. Ahir va haver-hi una nova reunió: el Barça es manté en el dia 19 com a dia final d'entrega de butlletes; Benedito diu que lesdurà a les oficines el dia 2 d'octubre.

 

El Barça li va oferir ampliar el termini fins el dia 25 de setembre, però Benedito va rebutjar l'oferiment, ja que continua comptant els dissabtes com a jornada inhàbil. Per això ha demanat la mediació del Col·legi d'Advocats de Barcelona per segona vegada. L'àrea social del club l'ha tornat a denegar però ha ofert que intervingui el Síndic del Soci, Joan Manel Trayter, proposta també rebutjada per Benedito,tot i que els uneix una bona relació personal.