[VÍDEO] L’alcalde de Cerdanyola estripa la carta d’Enric Millo contra el referèndum

by | set. 8, 2017 | Cerdanyola

 

Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, ha estripat davant dels veïns la carta enviada per la Delegació del govern espanyol on s'adverteix els alcaldes que no poden col·laborar amb el referèndum de l'1 d'octubre. Escolà ho ha fet després de criticar durament el Tribunal Constitucional, que ha catalogat com a “tribunal d'excepció” i de “òrgan polític al servei del règim”.

 

  

  

La carta adverteix els alcaldes que poden cometre diversos delictes si l'Ajuntament col·labora o no impedeix el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Davant d'això, Escolà ha declarat al TOT que no en faran cas i que seguiran “treballant activament sabent que, com diuen les enquestes, el 80% de la ciutadania d'aquest país vol que hi hagi un referèndum d'autodeterminació“.

  

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: