[VÍDEO] L’alcalde de Cerdanyola estripa la carta d’Enric Millo contra el referèndum

by | set. 8, 2017 | Cerdanyola

 

Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, ha estripat davant dels veïns la carta enviada per la Delegació del govern espanyol on s'adverteix els alcaldes que no poden col·laborar amb el referèndum de l'1 d'octubre. Escolà ho ha fet després de criticar durament el Tribunal Constitucional, que ha catalogat com a “tribunal d'excepció” i de “òrgan polític al servei del règim”.

 

  

  

La carta adverteix els alcaldes que poden cometre diversos delictes si l'Ajuntament col·labora o no impedeix el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Davant d'això, Escolà ha declarat al TOT que no en faran cas i que seguiran “treballant activament sabent que, com diuen les enquestes, el 80% de la ciutadania d'aquest país vol que hi hagi un referèndum d'autodeterminació“.

  

  

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: