En relació a la concentració que tindrà lloc la tarda de dilluns al centre de Barcelona amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la Generalitat de Catalunya demana a la ciutadania que programi una arribada amb transport públic i amb força temps al lloc de concentració, de forma que la incorporació dels ciutadans assistents sigui esglaonada i evitar així, en la mesura del possible, aglomeracions en estacions de Metro, Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies.

 

El matí de dilluns, de forma preventiva, Protecció Civil de la Generalitat posarà en prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT.

 

Es recomana als assistents agafar el transport públic, tenint en compte que el transport en superfície patirà restriccions. Igualment, per les persones que es desplacin des de fora de Barcelona en vehicle privat, cal aparcar lluny del centre de Barcelona on tindrà lloc la manifestació, per estalviar-se embussos a l’hora de sortir

 

L’arribada a la manifestació ha de ser esglaonada per evitar situacions de saturació, per tant arribeu-hi amb força temps ja que és un acte massiu.

 

A les 15.00 hores es tallarà el recorregut al pas de vehicles a l’espai que ocuparà la concentració (carrer d'Aragó, entre el passeig de Sant Joan i el carrer de Casanova; i el passeig de Gràcia, entre els jardins de Salvador Espriu i la plaça de Catalunya) per garantir la mobilitat i la seguretat dels vianants.