El monument ha quedat embolicat amb una lona de plàstic. | A. Lleonart

Òmnium Cultural va embolicar dissabte 9 al matí el símbol més reconegut de Cerdanyola amb un rotlle de plàstic amb la paraula “democràcia”. L'acció sobre el monument a Lluís Companys de Salvador Mañosa forma part de la campanya “Crida per la democràcia” que vol incentivar la participació en el referèndum de l'1 d'octubre.

 

 

Ferran Roig, membre d'Òmnium, explica que “Crida per la Democràcia vol omplir Catalunya de democràcia, per això vam pensar que aquest monument tan cèntric era bon lloc per reivindicar poder votar“. L'acció al monument de la 'C' ha estat precedida per la penjada d'una dotzena de pancartes, alguna de les quals ha estat atacada.

 

 

“Fins ara estem demanant democràcia, a partir de la Diada demanarem que la gent voti, sigui 'Sí' o sigui 'No' “, avança Roig.