Més de la meitat dels regidors es comprometen a celebrar el referèndum

by | set. 10, 2017 | Al Dia

Durant unes setmanes l'estelada va estar penjada en suport a Montse Venturós, alcaldessa de Berga | Ann Sibles

 

Pinya independentista per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Els regidors de Compromís per Cerdanyola, Esquerra Republicana, Partit Demòcrata i Moviment d’Esquerres han signat un comunicat conjunt ​​manifestant ​​el ​suport​​ al referèndum​​ de l’1 d’octubre. Entre tots ells sumen 13 regidors d’un total de 25, poc més de la meitat.

 

 

A l’escrit, la majoria independentista es compromet a “a seguir treballant per garantir que a Cerdanyola se celebri amb normalitat aquest referèndum” i afirma que “les amenaces de l’Estat espanyol i la seva maquinària administrativa” no els farà desistir. “Negar el referèndum  és negar la democràcia”, sentencien.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: