L’EMD de Bellaterra fa un crit per la llibertat a l’Ofrena de la Diada

by | set. 11, 2017 | Política

Ofrena floral de la Diada a la plaça del Pi | Samu Martínez

 

 

 

 

 

A les 9:30 del matí del dia 11 de setembre del 2017 ha començat l'acte d'ofrena de la Diada de Catalunya a Bellaterra. Quim Oltra (ERC), Jordi Macarulla (PdCAT), Tensi Torrecilla (Gent Per Bellaterra) i Ramon Andreu (president de l'EMD) – per aquest ordre – han pronunciat un parlament clarament posicionat a favor del referèndum de l'1 d'octubre i, cadascú amb arguments diferents, han defensat el vot com a única eina democràtica possible i imprescindible en aquest escenari. D'altra banda, tots han recordat els atemptats ocorreguts a Barcelona i Cambrils i han agraït els esforços i la bona feina als cossos de seguretat.

 

 

El primer a parlar ha estat Quim Oltra, d'Esquerra Republicana de Catalunya. S'ha mostrat molt contundent en parlar de la necessitat de celebrar el referèndum i de “sortir al carrer, tornar a posar-nos dempeus altra vegada i que se senti la veu solemnement i clara, cridar qui som i que tothom ens escolti“. Oltra, malgrat felicitar els cossos de seguretat per la feina feta durant els atemptats, també ha volgut fer notar com és d'irònic que siguin també els cossos de seguretat de l'estat qui registren un setmanari com el Vallenc o una impremta on, suposadament, s'imprimien paperetes per l'1 d'Octubre.

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: