570 inscrits a la Cursa de La Sansi 2017

by | set. 12, 2017 | Esports

Juanma Álvarez arribant proclamant-se guanyador dels 5 quilòmetres. | Samu Martínez

 

Un any més, el dia de la Diada, s'ha celebrat a Bellaterra la Cursa La Sansi. Aquesta edició, amb 570 inscrits que han realitzat un dels dos recorreguts possibles pel poble, o bé el de 5 quilòmetres, o bé el de 10.

 

  

  

La competició ha començat amb un minut de silenci a la línia de sortida per recordar i homenatjar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Un cop ha acabat, s'ha donat el tret de sortida a la cursa que, com sempre, conglomera corredors de característiques molt diferents. A La Sansi corren tant nens que comencen a fer atletisme, com corredors amateurs, persones grans, famílies senceres o corredors semiprofessionals que es preparen per a altres curses. És la gràcia d'aquesta competició, tant pot servir per celebrar la Diada com, per exemple, per preparar-se per a una altra cursa més important.

 

 

  

  

Quant a resultats, els 5 quilòmetres masculins han tingut el guanyador que s'esperava, Juanma Álvarez. Preparant-se per la cursa de la Mercè, ha fet un temps de 16 minuts i 45 segons. D'altra banda, la primera dona a arribar a la meta dels 5 quilòmetres ha estat Inna Labedieva, corredora del club local, amb un temps de 20 minuts i 10 segons. Els 10 quilòmetres, que consistien a fer dues voltes al circuit de 5 quilòmetres, els ha guanyat en l'apartat masculí Jesús María Vicente Pacho, amb un temps de 36 minuts i 51 segons. Mercè Puigdueta ha estat la vencedora de les dones amb un temps de 43 minuts i 36 segons.

 

 

Els corredors a la línia de sortida durant el minut de silenci en homenatge a les víctimes dels atemptats. | Samu Martínez

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: